Día Mundial de les Aus (5-oct-2013)

El passat 5 d’octubre de 2013, en la celebració del Dia Mundial de les Aus, el grup GER-EA va realitzar una activitat dins de les V Jornades del Paissatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars. La nostra activitat ha consistit en la realització d’un itinerari ornitològic per la part nord del riu, observant les basses artificials i les llacunes que es formen a la llera del riu. Es van projectar tres parades per poder observar i identificació de les aus localitzades, dues de les parades coincidien en els observatoris col·locats pel Consorci del Millars.

Posteriorment es va donar una petita xerrada, sobre el Projecte de Migració postnupcial d’aus que col·labora el GER-EA amb diferents grups de la província de Castelló , València , Alacant i Múrcia.

Les espècies observades , encara que escassa observant: agrò blau, garseta blanca, esplugabous, coll-verd, cullerot, sivert, sarset, cabussonet , fotja comù, gallineta, un gall de canyar , 2 pilot en migració al sud , i alguna cosseta mès.

Tot l’itinerari gaudim de la companyia del guarda del Millars, David, qui ens va explicar les últimes novetats en observació d’aus a la zona, i altres aspectes molt interessants.

http://www.consorciriumillars.com/Inicio/VJORNADESDELPAISATGEPROTEGIT.aspx

Etiquetado .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios cerrados.