Prospecció de la costa a la recerca d’aus mortes.9/02/2012

 9/02/2012

A causa de les notícies que han sortit a la premsa local sobre les aus trobades mortes a la vora de la platja de Borriana. Segons sembla les espècies afectades han estat corbs marins grans i baldriga balear. Segons les últimes notícies la mort de les baldrigues han estat per ofegament i alguns traumatismes.

El grup GECEN ha denunciat davant la fiscalia la mortalitat d’aquestes aus a l’estar catalogada la baldriga balear com especie en perill crític.

Tot esperant que aquesta situació s’estigui repetint en altres zones de la costes, ens desplacem el 9/02/2012 a la platja de Nules, recorrent un total de 2 km. de costa coincidint amb la zona on hi ha cases a primera línia, infringint la Llei de Costes actual.

Després del recorregut, no es troba cap au morta, només algunes zones amb peixos «Llises» mortes.

                 

Prospecció de la platja per un membre del GER-EA (Lidón Badenes). Peixos «lises» localitzades mortes. 9/02/2012
Etiquetado , , .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios cerrados.