Sortides control de rapinyaires nidificant

Un cop amb la llibertat de poder sortir de les nostres cases i desplaçar-nos tranquil·lament, amb la FASE 3 i el fi de l’confinament i restriccions.
Ens hem transladat a diferents barrancs i zones de la provincia per determinar territoris amb àguiles i encara amb polls en el niu.
Els desplaçaments s’han donat per tota la província, però principalment a la zona sud i nord provincial, des de la comarca de Els Port a la Plana Baixa.
Els resultats han estat molt satisfactoris i poden veure grans polls d’àguila real en el niu a punt de volar, mentre els polls d’àguila de panxa blanca ja han volat tots de el niu, com hem comentats en altres entrades.
Ara seguim amb la resta d’espècies de rapinyaires rupícoles i forestals, els polls d’àguila calçada, àguila serpetera i astor, alguns encara petits.

Com a exemple de rapinyaires forestals: Podeu veure un niu d’àguila calçada on s’està fent un seguiment per webcam, des de SEO. On es pot seguir el desenvolupament i activitat dels polls i adults al niu.

Marcar el Enlace permanente.

Comentarios cerrados.