Visites a la marjal d’Almenara – La Llosa.

Durant el mes de juny, hem realitzat diverses visites a la marjal d’Almenara – La Llosa, que es van allargar durant aquest mes de juliol.
En aquestes visites hem anat anotant les espècies observades, destacant en aquesta visita (05/06/2020): els martinets( Nycticorax nycticorax ; 6 ad + 2 jv.), gomet ( Ixobrychus minutus , 1 ex.), picaport ( Plegadis falcinellus , 205 ex.), fumarell de galta blanca ( Chlidonias hybrida , 36 ex.), gall de canyar ( Porphyrio porphyrio , 1 individual.), agró roig ( Ardea purpurea , 2 ex.), agró blanc ( Ardea alba , 3 ex.), oroval ( Ardeola ralloides , 3 ex.) carregada ( Glareola pratincola , 4 ex.), cames llargues ( Himantopus himantopus , 97 ex. +3 nius covant ).

En altres visites realitzades per Juanlu Bort (29/06/2020) va poder filmar la presència de bec-pla ( Platalea leucorodia ) a la zona de Casa Penya al mirador, ja terme de Sagunt, bec-pla que porten diversos dies al mateix lloc, obsertat per altres ornitóleg.

En aquesta ocasió eren 3 indv. de elles, dues amb anelles de pvc: B [AXBZ] i N [KP]

En aquesta visita es va observar una conducta en les parelles de canasteras, que ens van fer pensar en segones postes. Després de parlar amb ornitòlegs valencians, ens comentem que és una actitud normal en aquestes dates i possiblement estiguin relacionades amb la protecció dels territoris més que en noves posades.

Etiquetado .Enlace para bookmark : Enlace permanente.

Comentarios cerrados.