Qui som

El Grup d’Estudi i Protecció dels Rapinyaires – Ecologistes en Acció (GER-EA) ho componem un grup de gent al que des de sempre ens ha agradat fer sortides al camp per a gaudir i observar la fauna i molt especialment les aus. Es va constituir el 1982 primer a Valencia i després a Castelló, a partir d’entonces s’han incorporat persones que formaven anteriorment,  part d’altres grups ecologistes (avui ja desapareguts), vam començar per afició i diversió i avui dia el tenim com una obligació, una necessitat.

En l’actualitat algunes persones del grup es dedica professionalment al tema de la natura, sent la resta professionals a altres camps: medicina, filologia, informàtica, advocacia, agricultura, biologia, ensenyament, historiadors, etc ..

Els nostres objectius des que vam començar han estat molt clars: defensar el medi natural en totes les seves facetes i especialment a les aus rapinyaires i els hàbitats que ocupen. Per a això, intenten realitzar un gran treball en plena natura, que es reflecteix en els informes i estudis redactats, intentant posar en marxa totes les mesures i recomanacions detallades en els mateixos.

Estem convençuts que si protegim a les aus rapinyaires i els seus dominis, estem protegint i conservant tota la fauna i vegetació, ja que les diferents espècies de rapinyaires trobades a la província de Castelló, estan distribuïdes per tots els ecosistemes existents, des de l’alta muntanya fins a les planes, i des dels boscos fins a les zones humides.

Per a més informació del nostre grup pots consultar els enllaços següents:

Historia del GER-EA (1982-2013) y de Internatura (desde 1995) (resum)

ACTIVITATS DE GER-EA 1982 – 2012

Estatuts del GER-EA

      

internaturavideos  Videos GER- Internatura

Vídeos de Fernando Ramia NAUTILUS

 www.nautilus-films.com

 

Animals salvatges 2012

 


Els textos i les fotografies són propietat dels seus autors i del GER-EA, no està permesa la seva reproducció total o parcial sense el consentiment exprés d’aquestos i del grup.

 

 

Comentarios cerrados.