30 anys de GER

GER30anysMembre del GER-EA mirant cap endavant, el futur del grup.

El Grup d’Estudi i Protecció dels Rapinyaires – Ecologistes en Acció (GER-EA) porta 30 anys estudiant les aus rapinyaires a la província de Castelló, encara que algú ja va participar anys abans (des del Primer Cens Nacional de Voltor Comú a Espanya, 1979). Des de que el grup va iniciar la seva marxa, ha observat, controlat, estudiat i denunciat múltitut d’agressions a les aus i al patrimoni natural de les nostres comarques. Basem les nostres actuacions en l’observació directa i en la presa d’imatges dels fets.

Trenta anys després volem agrair a tots els que, al seu dia, van formar part en algun moment del grup, especialment a Quique Errando Mariscal, Miguel Agueras Moreno i Josep Bort Cubero, fundadors, i a la resta com Sergi Marza, Xavier Arenos, Fernado Ramia, Juan Lluis Bort, Lidón Badenes, Martí Surroca, José V. Martí, Miguel Tirado, Pascual Bort, Quique Luque, Vicent Pardo, Amparo Adrian, Miguel E. Vilar, Leopoldo Pérez, així com membres d’altres grups que han estat col · laborant contínuament en els censos i estudis dels rapinyaires a la província i en la protecció del medi natural i cultural com Nicolas Fernandez, Xavi del Señor, Valentin Tena (Grup LARUS de Castelló), Ramon Prades i José V. Ortiz (Colla Ecologista de Castelló), Óscar Tena, Sergi Monfort i Pérez Sorribes (Grup Ecologista de Vilafranca – GEV), Quique Luque, Juan J. Palomo (Associació Protectora de la Naturalesa Llevantina de Vinaròs – APNAL), Bengamín Pérez, Joaquin Mollar i Victor Hernández (Grup per a l’Estudi i Conservació dels Espais Naturals-GECEN a la Vall d’Almonacid), Pepe de la Rubia (Col.ectiu Ecopacifista l’Arquet de la Vall d’Uixó), el Grupo ecologista de Montanejos, el Grup ecologista de Borriol, entre molts altres, alguns d’ells desapareguts en l’actualitat.

La majoria de nosaltres seguim amb la lluita per conservar el nostre entorn natural. Fem dons, aquest blog, on pretenem seguir compartint les diferents activitats, observacions, aventures i imatges amb tots els amants de la natura.

 Si vols conèixer i el que hem anat realitzant al llarg dels últims treinta anys pots consultar l’apartat d’activitats i algunes de les fotografies de diferents èpoques:

ACTIVITATS DE GER 1982 – 2012

 

      

   Quique Errando                                                                                    Josep Bort

   

                      Lidón Badenes                                                                              
  Dia-aus-1997-IMG_3388
Membres del GER-EA, APNAL i Escola-Taller Morella
            
                                                            J.Lluis Bort       

   

Xavi Arenos  i Sergí Marza

 

 

                             Leopoldo Pérez

    

       Josep Bort ,  J.Lluis Bort, Sergi Marza, Miguel Agueras, José V. Ortiz, Quique Luque, Nando Ramia.

              

          Lluis, Alba, Josep, Miguel                              Sergi Marza                             

                   

                                                                 Lidón Badenes   

  

                      

                               Pascual Bort                   Josep Bort                           Colaborant amb la Consellería Medi Ambient,                                                                                                                          Javier Marchamalo anellant un águila reial
                                                                                                                                                        (15/06/2007).

             

              Nando Ramia  i Josep Bort                                                     Eva, Lidón y Miguel Ramos

 

     
Pau i Jordi                                                Alba                                   Josep

Lliurament del premi Doñana. Josep i J.Lluis Bort (GER-EA). 04/02/2003 

Premi Doñana 21 a la Web Internatura 4/2/2012

 

Per a més informació del nostre grup pots consultar els enllaços següents:

     

internaturavideos

Videos GER- Internatura

Vídeos de Fernando Ramia NAUTILUS

 

Els textos i les fotografies són propietat dels seus autors i del GER-EA, no està permesa la seva reproducció total o parcial sense el consentiment exprés d’aquestos i del grup.

Comentarios cerrados.